Ocean Pink TravelOcean Pink Travel
Forgot password?

Hotel Čile

Available Rooms

Hotel
3 star
Crna Gora
Kolašin
Dunje Đokić, Kolašin
1 nights

Hotel Čile je hotel sa 3 zvjezdice u Kolašinu , Crna Gora, gradu u centralno-sjevernom dijelu zemlje. Hotel je porodicno vođen i stoji u maloj mirnom uličici, u centru grada, samo dva minuta hoda od glavnog gradskog trga.

Udoban smeštaj u crnogorskim planinama nudi Hotel Čile i pogodan je za turiste koji žele da uživaju u opuštajucem ambijentu daleko od gradske gužve na mestu okruženom prelijepom prirodom. Grad se nalazi na 960 metara nadmorske visine, 8.5 km od skijališta Kolašin 1450 (25 km skijaških staza na raspolaganju, koje su pogodne kako za strucne skijaše ali i za pocetnike bilo kog uzrasta) . Kolašin je takode blizu, samo 10 minuta vožnje, od cuvenog Nacionalnog parka Biogradska gora i njene netaknute šume. Biogradsko jezero u Nacionalnom parku je jedno od 5 velicanstvenih lednickih jezera , koje definitivno vrijedi posjetiti.

Hotel Cile je spreman da organizuje izlete za svoje goste , kao što su splavarenje i ribolov, kao i planinarenje na okolnim planinama. Prevoz do i od aerodroma Podgorica i Tivat je takode dostupan na zahtev.

Bežicna internet veza je dostupna za besplatno u cijelom hotelu.

Amenities of Hotel Čile

Guest Reviews (0 reviews)

cile_01

Hotel Čile Kolašin, Crna Gora

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo