Ocean Pink TravelOcean Pink Travel
Forgot password?

Apartmani „N&T“

Available Rooms

Apartment
3 star
Crna Gora
Tivat
Gradska Marina Kalimanj, Tivat, Montenegro
2 nights

Apartmani „N&T“ postoje jos od davne 1997 godine i najtsarija su namjenski napravljena kuća za izdavanje u Tivtu!

Smješteni u širem centru grada u naselju Kalimanj udaljeni su od plaže oko 150 m, a od centra grada oko 500m. Posjeduju 6 studia od čega 2 dvokrevetna, 4 trokrevetna apartmana kao i 2 jednosobna od kojih jedan ima 40, a drugi veći 60 m2! Svi apartmani imaju svoje terase, svoja kupatila, čajne kuhinje, kablovsku televiziju, internet kao i obezbjedjen parking!

Uz samu kucu nalazi se naša oaza mira, naša basta, autentična za ovo podnevlje, koja pruža privilegiju za užitak u mnogobrojnim biljnim vrstama. Kao sto i sami možete da vidite vecinu. Tu su smokve „Sušilice“ i „Petrovače“, narandže, mandarine, limuni, šljive, banane, japanse jabuke „Kake“, breskve, vinove loze, ruže, razno cvijece i lovorike koje prave veliki hlad nad našim šankom!

Sank koji se nalazi u bašti je star koliko i kuća, rekonstruisan ove godine, a pruža besplatne usluge svim gostima naših apartmana! Naime na njemu se svake ljetne večeri prave „Feste“ ili ti „PARTY“-ji u kojima uživaju naši gosti uz muziku, pice i mezu, a nerijetko i uz koju ozbiljnu večeru i pijanku! Šank je opremljen sporetom frižiderom, velikim roštiljem na ugalj kao i jos većim stolom koji moze da primi i do 30-ak ljudi odjednom! Dostupan je za sve goste u svako doba dana i noći!

Cjelokupan ugodjaj u našim apartmanima je fenomenalan, tipicno mediteranski i pruža nezaboravne trenutke kojih ćete se zauvjek rado sjećati i koji ce vas navesti da se iznova i iznova vraćate i pravite neke nove uspomene!

Amenities of Apartmani „N&T“

Guest Reviews (0 reviews)

nt_02

Apartmani „N&T“ Tivat, Crna Gora

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo